full
color
https://polygonparrots.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://polygonparrots.nl/
#30A0C8
style1
?>?>

over polygon parrots.

oprichting en geschiedenis

polygon parrots is opgezet door entrepreneurs Lars van de Donk en Alberto Russo. De twee ontmoette elkaar tijdens hun opleidingen aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Naast de persoonlijke klik bleek tijdens een traineeship dat de gecombineerde kennis en ambitie van beiden tot mooie projecten kon leiden.

Het was om die reden dat ze besloten om ook buiten het traineeship een project op te starten. Eén project werden er meer en op 1 juli 2012 werd het bedrijf officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Toen onder de noemer CityLight Media, 1 januari 2016 werd dit polygon parrots.

waarom polygon parrots?

De naam polygon parrots is opgebouwd uit twee delen die samen symbool staan voor de eigenschappen van het bedrijf.

Polygon, het Engelse woord voor polygoon, staat in de wiskundige wereld beter bekend als veelhoek. De polygon parrots bieden veel verschillende diensten en het gebruik van polygon in de naam representeert dan ook de veelzijdigheid qua kennis en aangeboden diensten.

Polygon is ook een ontwerpstijl die terug te zien is in het logo en onze huisstijl.

Bekijk onze diensten

 

Parrots (papegaaien) staan bekend om hun vermogen om te leren praten, dit doen ze door de geluiden uit hun omgeving op te vangen en deze verwerken. De polygon parrots zullen tijdens het proces in een samenwerking jouw taal leren spreken en deze om zo te komen tot de oplossing die jouw vraagstuk vereist!

Bekijk eerder werk in de showcase

observeren.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw behoeften en wensen.

leren.

We zullen de uitkomsten van het gesprek samenvatten in een debrief en komen met een aanbod.

aanpassen.

Nu is het aan ons om jouw project zo passend mogelijk te maken. We leren jouw taal te spreken en combineren deze met onze kennis om jouw project te realiseren.

toepassen.

Tijd om het voorwerk in praktijk te brengen en je projecten aan de buitenwereld te presenteren!

(klik op de bollen voor een omschrijving van de stap).

de parrots.

Alberto Russo

Alberto Russo

Lars van de Donk

Lars van de Donk


even papegaaien? neem contact op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

wat zeggen anderen?

Op aanraden van een kennis heb ik als startend zelfstandig ondernemer in 2012 de hulp ingeroepen van polygon parrots voor het maken van een website. In 2015 besloot ik dat ik meer wilde met mijn website en ondanks dat ik nog erg tevreden was over mijn vorige website heb ik polygon parrots een nieuwe website laten maken en met een nieuwe frisse uitstraling, passend bij mijn bedrijf en inspelend op recente ontwikkelingen op grafisch en technisch gebied. Zo kan ik de website (indien nodig met advies of hulp) volledig zelf beheren. De website is weer helemaal up-to-date en ik kan weer jaren vooruit.

Chantal van GervenSanus Vita
scrollauto
Posts laden...
link
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off